SMVherning

« Tilbage

En af vores forenings opfindelser er Varelotteriet

Varelotteriet blev i 1887 stiftet af en samling af landets håndværkerforeninger – herunder også vores forening – og i de 137 år, der er gået siden da, har Varelotteriet arbejdet for at skabe bedre vilkår for de danske faguddannelser og det gode håndværk, hvor blandt andet vores forening har adgang til at videregive donationer. 

Vores forening og Varelotteriet har således ikke blot et slægtskab, men har fælles interesser, der bliver fortsat mere aktuelle; fx de lavere optag på faguddannelser mv.

Spil med i Varelotteriet, og plej de fælles interesser. Udbreder du kendskab til lotteriet vil det være til gavn for foreningen, mange andre og måske dig.

Varelotteriet er et af Danmarks mest gevinstgivende lotterier. Med kun 205.000 lodder i puljen i hver trækning og over 170.500 gevinster på højkant i løbet af 3 mdr. behøver du ikke at være særlig heldig for at vinde.

Det koster en 50’er per trækning at spille med, og i hver trækning trækkes der bl.a. lod om 2 milliongevinster. Et abonnementslod gælder for 6 trækninger + Xtra Chancen og koster 325 kr.

Gå ind på www.varelotteriet.dk, og køb din lodseddel. Eller ring til Varelotteriet på 39 29 60 88 for at få hjælp. Varelotteriet har åbent fra 9-16 mandag-torsdag og 9-15 om fredagen.